Activiteiten

Zin in een leuke dag met familie, vrienden of collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast onze sfeervolle ruimte bieden wij ook fantastische activiteiten aan. Hoe leuk is het om even lekker bezig te zijn met elkaar om daarna gezellig te genieten van een hapje en een drankje. Wij bieden standaard onderstaande activiteiten aan en kunnen in overleg natuurlijk nog veel meer organiseren. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten!

Klootschieten
Genieten van een wandeling door de mooie bossen van Diepenveen terwijl je ook nog (actief) bezig bent?! Via onze klootschietroute dwaal je door het Stratenus bos aan de rand van Diepenveen. Geniet van de omgeving met ook nog eens uitzicht op een prachtig monumentaal pand!

Duur: +/- 2 uur
Aantal personen: –
Prijs: € 5 p.p.

Pub quiz
Wat weet je van geschiedenis, topografie, films en series en beschik je over genoeg algemene kennis? Met onze pub quizzen kun je laten zien wie de slimste is! Onze pub quizzen worden zorgvuldig samengesteld, passend bij jullie wensen waardoor een gepersonaliseerde quiz ook mogelijk is!

Duur: In overleg
Aantal personen: In overleg
Prijs: Vanaf € 4 p.p.

Nieuwsgierig? Wij gaan graag met jullie in gesprek om er samen een topavond of middag van te maken. Kom langs voor een bakje koffie neem contact op via info@devriendenvan-diepenveen.nl.

Scroll naar boven