Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ajax – Union Berlin

16 februari 2023 @ 18:45 - 23:00

Word jij ook zo enthousiast bij het idee om samen met je vrienden en vriendinnen een spannende wedstrijd te bekijken? Dat is precies waarom je op donderdag 16 februari 2023 naar De Vrienden Van moet komen!

De aftrap van de wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin in de UEFA Europa League vindt plaats om 18:45 uur en de spanning zal al snel te voelen zijn. Voel de gezellige sfeer in de kroeg en deelt de emoties met andere fans. We weten zeker dat dit een wedstrijd zal zijn om nooit meer te vergeten.

Laat de drukte van de dag achter je en kom gezellig bij ons langs. Proost met je vrienden en vriendinnen op een geslaagde avond en laat de wedstrijd het hoogtepunt zijn. Er is niets beters dan samen te lachen, te juichen en te genieten van een mooie wedstrijd. En wees gerust, onze kroeg is uitgerust met meerdere schermen, dus je hoeft geen enkel moment te missen!

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze gezellige kroeg. Dus nodig je vrienden uit en kom snel langs! Tot donderdag 16 februari 2023 om 18:45 uur!

Gegevens

Datum:
16 februari 2023
Tijd:
18:45 - 23:00

Locatie

De Vrienden Van
Scroll naar boven